Del
Search Engine Medlem af BUILDING SUPPLY
  

CryoCIP Sælger maskiner til behandling af overflader, samt til forbedring af indeklimaet i boligen. Alle maskiner som sælges hor CryoCIP efterlever de danske og europæiske standarder for maskindirektivet.

Vores Kerne kompetancen er at produkterne, opfylder markedets højeste krav til miljø afrensning. Vi priotere sikkerhed højere end prisen og samtidig har vi folkus på at produkterne skal være produktive, således at maskinerne opfylder de økonomiske krav til moderne produktivitet.                  

                             CryoPOWER™                  Tøris blæser 3/4"                Tørdamp/sug 189°C         Tørdamp/sug 189°C         Tørdamp 176°C                             

                       

 HEPA500 Luftrenser        Filter f/HEPA 500                 Affugter LG7000           Slange tilbehør             panel tørre / Væg tørre

             

ATP Måler / Bakterie                Fugtmåle udstyr                                                        Gulv tilbehør

Kontakt os pr. telefon 75 92 81 00 eller send besked      


CryoCIP, medlem af Building Supply
For at imødekomme, interesser omkring vores produkter til bygge industrien, har vi valgt at blive medlem på Building Supply.
Læs mere
Billig skimmel behandling.
Tørdamp 189°C behandling med tryk på 9-10 bar tryk sikrer at temperaturen slår skimmel ned, således at skimmelspore ikke får mulighed i at formere eller sprede sig. Tørdamp metoden, har været anvendt siden 1991 og kan derfor dokumentere virker i at forbedre indeklimaet i en bolig.
Læs mere
Slyngrensning af beton
Effektiv slyngrensning af et betongulv, hvor der er behov for en god vedhætning af nyt underlag på overfladen. slyngrensning er en miljøvenlig afrensning som sikrer at materialet som fjernes samles op i et genbrugs og retur system.
Læs mere
Skimmelsvamp i din bolig
Skimmelsvamp, behandlingsbehov.: Hos CryoCIP, hjælper vi med løsninger til at afhjælpe dårlig indeklima. Det er derfor vigtigt, at man anvender den rigtige metode, for ikke at få skimmelsvamp igen. Grundlæggende, er at fjerne kilden til årsagen, samt at få afrenset i alle revner/sprækker, samt hulrum i væggen kan indeholde skimmelspore, samt kan disse spredes, hvis ikke de behandles. Grundigt rengøring, samt rensning af luften, er en af måderne, til at få indeklimaet i orden. Husk fjerne du ikke kilden, er der stor sansynlighed i at skimmelsvamp kommer igen. nedenfor kan du se hvilke rettigheder du har.
Læs mere
Tørdamp behandling på Skimmel
Snart er et 21 årig patent på tørdamp på skimmel, udløbet. dette betyder, at ALLe fra d.8/2-2017, frit kan anvende tørdamp på skimmel på alle bygningsoverflader, til forbedringer af indeklimaet i boligen.
Læs mere