Del
Search Engine Medlem af BUILDING SUPPLY
  
CryoCIP, medlem af Building Supply
For at imødekomme, interesser omkring vores produkter til bygge industrien, har vi valgt at blive medlem på Building Supply.
Læs mere
Billig skimmel behandling.
Tørdamp 189°C behandling med tryk på 9-10 bar tryk sikrer at temperaturen slår skimmel ned, således at skimmelspore ikke får mulighed i at formere eller sprede sig. Tørdamp metoden, har været anvendt siden 1991 og kan derfor dokumentere virker i at forbedre indeklimaet i en bolig.
Læs mere
Slyngrensning af beton
Effektiv slyngrensning af et betongulv, hvor der er behov for en god vedhætning af nyt underlag på overfladen. slyngrensning er en miljøvenlig afrensning som sikrer at materialet som fjernes samles op i et genbrugs og retur system.
Læs mere
Skimmelsvamp i din bolig
Skimmelsvamp, behandlingsbehov.: Hos CryoCIP, hjælper vi med løsninger til at afhjælpe dårlig indeklima. Det er derfor vigtigt, at man anvender den rigtige metode, for ikke at få skimmelsvamp igen. Grundlæggende, er at fjerne kilden til årsagen, samt at få afrenset i alle revner/sprækker, samt hulrum i væggen kan indeholde skimmelspore, samt kan disse spredes, hvis ikke de behandles. Grundigt rengøring, samt rensning af luften, er en af måderne, til at få indeklimaet i orden. Husk fjerne du ikke kilden, er der stor sansynlighed i at skimmelsvamp kommer igen. nedenfor kan du se hvilke rettigheder du har.
Læs mere
Tørdamp behandling på Skimmel
Snart er et 21 årig patent på tørdamp på skimmel, udløbet. dette betyder, at ALLe fra d.8/2-2017, frit kan anvende tørdamp på skimmel på alle bygningsoverflader, til forbedringer af indeklimaet i boligen.
Læs mere