Del
Search Engine Medlem af BUILDING SUPPLY
  

Slyngrense maskiner ( shotblasting)

 Hos CryoCIP leverer vi primært slyngrense udstyr til afrensning af beton og jernplader. Typisk så bliver slyngrensning brugt til afrensning af store beton gulve, for at opnå en bedre vedhæftning af klaplag eller anden materiale som skal vedhæftes overfladen. og får at få en optimal betingelse i vedhæftningen slyngrense overflade med en stål kugle som genbruges uden at det støver.

Slyngrensning minder om sandblæsning, men er det ikke. for det første bruger slyngrensningen ikke trykluft, den anvender strøm ca. 8,5 kw + 1,5kw til fremdrift, alt efter størrelse. maskinen slynger i høj hastighed jern kuglerne ned i overfladen, som slåes af. samtidig med denne proces suges der meget kraftigt i slyngeområdet. kuglerne forbliver i slyngmaskinen, så længe de er hele, men støvet/slagger fra renseområdet suges op i en stor tilbagesuger på ca. 2,9 kw sug + 1,5kw compressor i automatisk tømme anordning.

Vi beregner ca. et blæsemiddelforbug på 0,06 kg pr./m². en gennemsnit beregning uden arbejdsløn koster ca. 7,95 kr/m². ex. moms at afrense et betongulv. dette forudsætter selvfølgelig at det er et stort gulv areal idet udstyret tager tid at sætte op. forbrug ved 5000m² gulv vil således have et forbrug på 300 kg. alt efter hvor tyk rense området er som skal renses. Hvis affaldet indeholder giftige stoffer som skal håndteres som miljøaffald koster det ca. 16 kr. pr. kg at komme af med.  

Med arbejdsløn koster det ca. 16,07 kr./m² at slyngrense et beton gulv.

eks. 80m² koster pr. m² 16,07 kr./m² ex. moms inkl alt.

eks. 500m² koster pr. m² 14,25 kr./m² ex. moms inkl alt.

eks. 5000m² koster pr. m² 12,35 kr./m² ex. moms inkl. alt.

eks. 10000m² koster pr. m² 10,57 kr./m² ex. moms inkl. alt.

der kan forekomme tillæg i opsætning af udstyr, samt bortskaffelse af affald.                                                                      

Ringe efter, et uforpligtende tilbud tlf.: +45 75 92 9100 ellers Send en besked